Begu a învins-o pe Soler-Espinosa. Câștigătoarea întâlnirii Fed Cup România – Spania va fi decisă la dublu. Irina Begu intră din nou pe teren

Publicat: 08 02. 2015, 16:07

Begu s-a impus în fața lui Soler-Espinosa într-o oră și 24 de minute.

Tot duminică, Simona Halep, locul 3 WTA, a fost învinsă, într-o oră și 31 de minute, cu scorul de 6-4, 6-3, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.

Sâmbătă, Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, într-o oră și zece minute, pe Silvia Soler-Espinosa, 67 WTA. Și tot sâmbătă, Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial, după o oră și 15 minute.

Învingătoarea întâlnirii de la Galați se va stabili după disputarea meciului de dublu Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu – Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues.

Câștigătoarea întâlnirii dintre România și Spania va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială, în compania unei învinse din primul tur al Grupei Mondiale. Învinsa întâlnirii de la Galați va juca în play-off-ul pentru Grupa Mondială II, în compania unei echipe din Grupa I.