Billel Omrani a semnat cu FCSB! Gigi Becali: „E cel mai bun atacant din România”. Ce salariu încasează

Publicat: 12 09. 2022, 22:48
Actualizat: 12 09. 2022, 22:56
Billel omrani

Gigi Becali a anunțat transferul lui Billel Omrani, 29 de ani, la FCSB. Atacantul a semnat pe un an, cu drept de prelungire pe încă două sezoane.

Omrani va avea un salariu de 20.000 de euro lunar la FCSB.

Francezul a plecat din vară de la CFR Cluj, echipă alături de care a câștigat titlul de cinci ori.

Billel Omrani a semnat cu FCSB! Gigi Becali: „E cel mai bun atacant din România”. Ce salariu încasează

Atacantul a jucat la CFR Cluj între 2016 și 2022.

Are o cotă de 1.6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

„Am considerat că Omrani e cel mai bun atacant din România, nu străin, din România. Tot timpul am vrut să-l iau, dar nu era serios. I-am spus că-i fac contract pe un an și apoi pe încă doi ani, dacă este cuminte. Va semna pe un an și doar dacă vreau eu va mai semna apoi prelungire. Dacă nu, aia e. Am mai pierdut niște bani și gata”, a spus Gigi Becali, la Digisport.

A fost la mine acasă. I-am dat bani la semnătură, pentru că nu venea el degeaba la FCSB. Salariul este în media echipei. O să-i dau 20.000 de euro salariu. Păi i-am spus: „Păi, bă, tu faci pretenții!? Păi nu vezi, bă, că ești șomer de trei luni de zile? Ce să-ți mai dau?”, declara Becali.

În urmă cu câteva luni, președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, credea că Omrani va reveni la echipa din Gruia. „E jucătorul CFR-ului până în vară. E atras de Cluj, de echipă, de suporteri, de stadion, Nu putem să oferim ce oferă o echipă din Arabia, China. Nicio echipă din Romînia nu poate să satisfacă pretentiile financiare pe care le poate oferi China. Noi tot discutăm cu el. Este montat, concentrat.

Au fost și discuții din Coreea. Nu a vrut să meargă. A zis că vrea să rămână la CFR Cluj, îi place aici. Are un nivel de inteligență mare, dar uneori ne este greu să îl înțelegem. El se simte bine. Are o parteneră de viață cu care se simte bine. E studentă la Medicină. Ne bucurăm și pentru el, și pentru noi. El tot la CFR va reveni indiferent unde se va transfera”, anunța Cristi Balaj pentru sursa citată.

Foto: Instagram@ vulturarflorinofficial