Brian Laudrup a învins cancerul! Danezul s-a luptat 10 ani cu această maladie

Publicat: 15 09. 2020, 15:41
Brian Laudrup a învins cancerul! Danezul s-a luptat 10 ani cu această maladie / Sursa FOTO: footballfancast.com

Fostul internațional danez Brian Laudrup anunță că s-a vindecat de cancer! Timp de zece ani a luptat cu această maladie, iar acum campionul european din 1992 are motiv să zâmbească din nou.

A jucat pentru Bayern Munchen și Ajax, dar niciun meci n-a avut intensitatea bătăliei pe care Brian Laudrup a dat-o, de 10 ani, pentru viața sa. Diagnosticat în 2010 cu cancer de limfom folicular, danezul a trecut prin clipe de groază și dureri cumplite. După 10 ani, însă, are puterea să zâmbească iar, când scrie un astfel de mesaj pe Instagram: „Astăzi, după 10 ani de tratamente şi controale, sunt în sfârşit vindecat de cancerul meu la sistemul limfatic”.

Brian Laudrup (51 ani) s-a tratat la Spitalul Rigshospitalet, din Copenhaga. Pe contul de Instagram, a postat și o fotografie alături de medicul care l-a tratat și de una dintre asistente.

De-a lungul carierei, fratele lui Michael Laudrup a jucat pentru formațiile Brondby, Bayer Uerdingen, Bayern Munchen, Fiorentina, AC Milan, Glasgow Rangers, Chelsea, Copenhaga și Ajax. În 1992, alături de echipa națională a Danemarcei, a cucerit titlul european.