Budescu, prima declarație după dubla reușită în meciul cu Insulele Feroe

Publicat: 11 10. 2015, 22:03

„Ne bucurăm toți că am ajuns din nou la un turneu final. Merităm această calificare în ciuda tuturor răutăților aduse la adresa noastră. Trebuie să fim mult mai uniți, suporterii și toată lumea pentru echipa națională. La golul doi am șutat spre poartă, nu la poartă, dar e foarte bine că mingea a intrat. Acest succes este meritul întregii echipe”, a spus Budescu la TVR1.

Budescu a precizat că speră să mai fie selecționat în echipa națională: „Nu am foarte multe selecții dar sper ca pe viitor să mai vin la echipa națională să o ajut cum pot eu mai bine”.

Reprezentativa de fotbal a României a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), selecționata Insulelor Feroe, în ultima etapă a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016, și s-a calificat la turneul final care va avea loc în Franța.

La partida din grupa F de calificare, golurile au fost marcate de Constantin Budescu, în minutele 4 și 45+1, și de Alexandru Maxim ’82. Golurile înscrise la Torshavn sunt primele reușite ale lui Budescu pentru prima reprezentativă.