Bulgarii se distrează cu RIVALII la Campionatul Național de Drift! Yordan Mladenov, învingător pe Transalpina

Publicat: 24 07. 2023, 17:28

Pilotul bulgar Yordan Mladenov a câștigat finala etapei de drift care a avut loc pe Transalpina, după ce primele două runde ale sezonului 2023 în driftul românesc s-a impus Nikola Popov, informează RoDrift.

Finalist la București, Mladenov a avut un parcurs perfect la singura etapă pe traseu montan din Estul Europei. Pe 5 în calificări, acesta a trecut, în battle-uri, pe rând de Vlad Stănescu, Cătălin Trifan, Nikola Popov și Antonio Negreanu.

Bulgarii se distrează cu RIVALII la Campionatul Național de Drift! Yordan Mladenov, învingător pe Transalpina

Cu acesta din urmă s-a duelat în finală. Negreanu, la 18 ani, a fost la prima luptă pentru trofeu din carieră, evoluția sa fiind apreciată la unison de spectatorii prezenți pe Drumul Regelui.

În finala mică, liderul la zi al campionatului, Nikola Popov, a învins-o pe Natalia Iocsak, și a completat podiumul. De asemenea, și-a consolidat prima poziție, având acum aproape 50 de puncte avans față de locul 2, ocupat chiar de rivala din finala mică, Natalia Iocsak.

Peste 40 de piloți din 5 țări au concurat în cea de-a treia etapă din Campionatul Național de Drift. La Semi Pro, runda a fost câștigată tot de un bulgar, Kristyian Karageorgiev.

Următoarea etapă a sezonului va avea loc în perioada 2-3 septembrie în Piața Constituției din București. Finala sezonului este programată pentru 29 septembrie pe circuitul Transilvania Motor Ring din Mureș.