Bullying-ul și nutriția în sport, DEZBĂTUTE între meciuri de fotbal și baschet la Liceul Româno-Finlandez! Petrila de la Rapid a jucat contra elevilor

Publicat: 23 10. 2023, 17:10
Actualizat: 23 10. 2023, 17:15

Luni dimineață a avut loc o acțiune în cadrul “Săptămânii verde”, la Liceul Româno-Finlandez, din București, la invitația prietenilor de la Asociația Cetatea Voluntarilor Arad.

La evenimentul, la care au asistat 800 de copii, a participat și Ancuța Stoenescu, fostă jucătoate de baschet 3×3, participantă la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021.

Cei care au asigurat buna desfășurare a întâlnirii au fost cei de la FC Rapid 1923, Federatia Română de Baschet și Federația Română de Gimnastică.

Bullying-ul și nutriția în sport, DEZBĂTUTE între meciuri de fotbal și baschet la Liceul Româno-Finlandez! Petrila de la Rapid a jucat contra elevilor

Rapidiștii Ștefan Pănoiu, Omar El Sawy și Claudiu Petrila au dialogat despre problemele reale ale tinerilor, cum ar fi sacrifiicile sportivilor, bullying-ul în sport, nutriția sau despre reușitele și eșecurile din viața fotbaliștilor.

Invitații speciali, după ce au răspuns la curiozitățile copiilor noștri, au făcut și atmosferă în sala de sport, prin meciuri demonstrative de fotbal și baschet.

Asociația Cetatea Voluntarilor Arad este ONG-ul care a demarat reabilitarea Secției de Boli Infecțioase din localitate.

Ce înseamnă Liceul Româno-Finlandez

Liceul Româno-Finlandez este prima școală care a implementat principiile învățământului finlandez în România.

Proiectul urmărește să aducă plus-valoare educației din România prin adaptarea metodelor și ideologiei educației finlandeze, cea mai performantă în mediul educațional european.

Elevii sunt mai atrași de conținuturile predate atunci când ele reflectă realitatea cu care ei se confruntă zi de zi. Aici intervin metodele creative care leagă noțiunile învățate la școală de evenimente din viața reală și care îi ajută să pună în practică noțiunile asimilate.