Când joacă Simona Halep în turul 3 la Roland Garros. Programul meciurilor de vineri

Publicat: 26 05. 2016, 20:58

Simona Halep (24 de ani) o va întâlni pe japoneza Naomi Osaka (22 de ani, locul 101 în clasamentul mondial) în turul al treilea al Openului Franței de la Paris. Meciul va începe la ora 12.00, ora României, pe arena Suzanne-Lenglen.

„Este o jucătoare pe care am urmărit-o mult la televizor. Este același lucru ca la Australian Open. Voi evolua în fața unei mari jucătoare și voi încerca să mă distrez”, a spus Osaka, despre meciul cu Simona, pentru gulf-times.com.

La rândul său, jucătoarea din România a declarat, într-o conferință de presă, că obiectivul său în acest an este câștigarea trofeului.

„Este o jucătoare tânără, nu are nimic de pierdut. Cred că va fi un meci greu. Sper că îl voi câștiga. Sunt aici să câștig”,a spus Simona Halep.

Irina Begu (25 de ani, locul 28 WTA) va juca împotriva germancei Annika Beck (22 ani, locul 39 WTA) în turul al treilea, pe terenul 2. Este primul meci programat pentru vineri pe această arenă, astfel că va începe de la ora 12.00, ora României. Irina Begu a fost cotată favorita cu numărul 25 la câștigarea turneului de la Roland Garros.