Ce a declarat Mirel Rădoi după aducerea marocanului Houssine Kharja

Publicat: 19 09. 2015, 11:17

„Mă bucur că a venit și ne poate ajuta la îndeplinirea celor trei obiective. Nu a fost ușor să-l aducem aici. Îi mulțumesc lui Olăroiu, care m-a ajutat foarte mult, impresarului, un prieten bun, și lui, care a înțeles situația, mai ales că ne-am luptat cu alte cluburi. Avem momente grele în unele jocuri și aveam nevoie de el. Important este să nu așteptăm să decidă fiecare meci sau ca fiecare pasă să fie un assist. Are nevoie de ajutorul nostru, să se integreze bine. Este un jucător cu personalitate, de care noi aveam nevoie. Îmi pare rău că nu am forțat lucrurile mai devreme pentru a-l aduce. Avea alte oferte, iar pentru noi în acel moment, era greu să-l aducem. Mă bucur că a înțeles situația, nu a discutat despre bani, a înțeles ce i s-a propus și a acceptat rapid. Cu siguranță va arăta că este un jucător foarte important, iar prin evoluțiile sale va arăta de ce a jucat la echipe mari și va deveni unul dintre cei mai importanți străini din România”, a declarat Rădoi.

El a menționat că Steaua este în continuare principala favorită la titlu, subliniind că părerea finanțatorului Gigi Becali, care a spus că va renunța la Tade și Alcenat, se poate schimba dacă aceștia vor avea evoluții bune în următoarele meciuri.

FC Steaua l-a prezentat, sâmbătă, pe mijlocașul francez de origine marocană Houssine Kharja, care a semnat un contract pe un an.

Kharja a venit la Steaua din postura de jucător liber de contract. El a evoluat în sezonul trecut pentru Sochaux, în liga a doua franceză.

Houssine Kharja va purta tricoul cu numărul 14.