Ce spune Eugenie Bouchard despre absența Simonei Halep din echipa României de FED Cup

Publicat: 18 04. 2015, 13:51

„Pentru noi, absența Simonei Halep este foarte importantă. Însă știu că echipa României este foarte puternică și are în componență jucătoare foarte bune”, a spus Bouchard, conform canada.com.

Vineri, după tragerea la sorți pentru întâlnirea Canada – România, Eugenie Bouchard a refuzat să-i strângă mâna Alexandrei Dulgheru, ea explicând că nu are nimic cu sportiva română, dar nu crede în ideea de a ura succes înainte de meci. „Nu am nimic cu ea. Nu cred în ideea de a-i ura succes adversarei mele înainte de meci. După ce vom juca, îi voi strânge mâna, indiferent de ce se va întâmpla”, a declarat Bouchard pentru DolceSport.

Întâlnirea Canada – România se dispută astăzi și duminică, în Arena Maurice Richard din Montreal. Meciurile vor începe de la ora 20.00.

În această seară, Irina-Camelia Begu o va întâlni pe Francoise Abanda, iar Alexandra Dulgheru va juca în companiei Eugeniei Bouchard.

Duminică, în a doua zi a întâlnirii, vor avea loc partidele: Eugenie Bouchard (locul 7 WTA) – Irina-Camelia Begu (locul 33 WTA), Francoise Abanda (locul 260) – Alexandra Dulgheru (locul 69), Gabriela Dabrowski /Sharon Fischmann – Andreea Mitu/Raluca Olaru.

Învingătoarea va evolua în 2016 în cea mai înaltă divizie a competiției, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.