Ce spune Hagi după plecarea lui Reghecampf

Publicat: 25 05. 2014, 08:17

Gheorghe Hagi spune că nu a fost și nu este interesat să antreneze Steaua după plecarea lui Laurențiu Reghecampf.

„Ce discuție să fie? Eu am club de fotbal. Terminați cu comediile! N-are logică. Sunt patron. N-am cum să antrenez alt club de fotbal în aceeași categorie. De vrut mă vor toți, dar dacă se și poate… Eu ce fac cu clubul meu? N-are sens. În România pot să antrenez doar Viitorul. Nu se poate, e conflict de interese. Cu toate că Steaua e în inima mea. Dar nu se mai poate acum, am un club, sunt implicat”, a spus Hagi la Dolce Sport.

Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, pleacă de la Steaua urmând cî antreneze la Al Hilal. El a declarat vineri seara, după finala Cupei României, pierdută în fața formației Astra, că dacă reprezentanții mass-media au informații cu privire la oferta clubului Al Hilal pentru el, „probabil că este adevărată”.

„Mâine (n.r. – sâmbătă) voi avea o discuție cu patronul echipei. Dacă aveți aceste informații, despre oferta celor de la Al Hilal, probabil că este adevărată. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le discutăm, pentru că eu cred că acest an va fi mult mai greu”, a spus Reghecampf.