Ce spune Ion Țiriac despre victoria României din meciul cu Belgia

Publicat: 15 11. 2012, 10:13
Actualizat: 04 07. 2013, 08:21

Fostul tenismen Ion Țiriac a declarat, miercuri, după amicalul România – Belgia, scor 2-1, că jucătorii antrenați de Victor Pițurcă au avut evoluții diferite în cele două reprize, dar este îmbucurător că prestația lor din partea secundă a partidei a fost una bună.

„Au fost două meciuri, prima a fost așa cum a fost, iar în a doua ambele echipe au jucat foarte bine. După părerea mea, belgienii joacă mai bine fără minge, adică așteaptă mingea și aleargă mai bine. Antrenorul a încercat jucători, unii mai buni, alții mai puțin buni. A fost un meci test. Mi-au plăcut toți până la un moment dat. E îmbucurător că în repriza a doua am jucat mai bine, pentru că în prima am avut doar un șut. Eu cred că trebuie să ne păstrăm dimensiunile deocamdată și să progresăm pas cu pas, după aia poți spune că bați Brazilia, Argentina și Spania”, a spus Țiriac, care a asistat la meciul de pe Arena Națională.

Omul de afaceri speră ca oficialii clubului Dinamo să aibă răbdare cu noul tehnician al formației, Dorinel Munteanu, pentru că acesta nu poate face o echipă puternică în două săptămâni. „Îl felicit pe Dorinel Munteanu și pe Dinamo. Pot spune că după un an-doi abia poate face o echipă, dar dacă stă două săptămâni, degeaba s-a dus”, a afirmat Țiriac.