Cea mai înfocată susținătoare a Simonei. „Așa arată un om care a fost la un pas de a face infarct”

Publicat: 20 02. 2015, 17:07

Românca de pe locul 4 WTA a avut parte de un meci dramatic. În setul decisiv, Halep a ratat șansa de a obține victoria la scorul de 5-3, când și-a pierdut serviciul, apoi am irosit patru mingi de meci înainte de a se impune în cele din urmă cu 6-3, 1-6, 7-5.

Finalul de meci strâns și cu multe răsturnări de situație a fost trăit intens nu doar de cele două protagoniste din teren, ci și de spectatori. La fel ca și în jocurile precedente, Halep a avut parte de o importantă galerie românească, însă, de această dată, una dintre susținătoarele sale a ieșit în evidență în mod special, scrie DigiSport.

Aflată în vacanță în Dubai, Cristina Frangulea a atras atenția tuturor prin felul în care a încurajat-o pe Simona Halep. Femeia a avut chiar un moment în care a izbucnit în lacrimi, atunci când jocul româncei nu funcționa, iar victoria ei era pusă în pericol.

„Așa arată un om care a fost la un pas de a face infarct”, a scris Cristina Frangulea pe contul său de Facebook, unde a postat mai multe imagini cu ea surprinse în timpul meciului.

„Hai Simonaaaa! Bate-o azi pe Wozniacki și câștigă turneul în acest minunat oraș! Vacanța mea a fost dată peste cap definitiv. Mai contează dacă pierd sâmbătă avionul?”, a mai scris susținătoarea locului 4 WTA.