Celebra Martina Navratilova impresionată de Halep. Ce laude i-a adus româncei

Publicat: 10 05. 2016, 14:02
Actualizat: 31 10. 2016, 15:49

„Dacă Simona joacă așa cum am văzut-o la Madrid, poate să bată pe oricine, oricând, nu contează numele! Sunt impresionată de ea. A făcut o demonstrație de tenis și o admir pentru felul în care a luptat” a spus Martina Navratilova, după finala câștigată de româncă în meciul cu sportiva din Slovacia, Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-4.

Navratilova, în vârstă de 59 de ani, o cotează pe Halep cu șanse mari și la câștigarea Roland Garros, turneul de Grand Slam programat în perioada 16 mai – 5 iunie:

„Simona are șanse mari sa câștige și Roland Garros acum. Se mișcă atât de bine, anticipează totul. Atitudinea ei este din ce în ce mai bună. Merită toate felicitările”, a fost declarația făcută de legendara Martina Navratilova, care s-a aflat timp de 332 de săptămâni pe primul loc din WTA.

Până la Roland Garros, Simona Halep mai are un singur turneu de jucat, în această săptămână la Roma. Simona debutează miercuri la turneul din „Cetatea Eternă”, contra Dariei Gavrilova (Australia, 32 WTA) sau a Sabinei Lisicki (Germania, 44 WTA).