Chiricheș, primele declarații după ce a fost lăsat în afara lotului la finala Cupei Ligii cu Chelsea. ”E puțin mai dificil”

Publicat: 05 08. 2015, 12:36

Deși mulți îl văd ca și plecat de la Tottenham, destinația cea mai vehiculată fiind AS Roma, Chiricheș spune că deocamdată nu se gândește la o despărțire de londonezi. ”Este decizia antrenorului, o respect și trebuie să lupt în continuare, să mă antrenez bine, iar când am ocazia să joc și să o fac cât pot de bine. Nu pot spune că am avut o discuție cu antrenorul, dar probabil asta a simțit dânsul. Nu pot să spun că el nu mă place, dar probabil gândește cu totul altceva și nu corespunde cu ce joc eu la momentul acesta. (…) Asta e. O să vină și momente mai bune pentru mine. Eu rămân în continuare concentrat aici, îmi doresc să evoluez cât mai mult și sper să am posibilitatea și șansa să joc. Nu mă gândesc la o plecare, îmi doresc foarte mult sa joc pentru clubul meu”, a declarat Chiricheș pentru Digisport.

El a mai precizat că încearcă să se acomodeze cu postul de fundaș dreapta, pe care l-a reprofilat antrenorul Mauricio Pochettino. ”Nu sunt foarte obișnuit, jucând de la 14-15 ani fundaș central. E puțin mai dificil să te acomodezi cu poziția nouă, încerc pe cât posibil să joc cât mai bine pe această poziție”, a declarat Chiricheș.