Cine l-a însoțit pe Cristiano Ronaldo la intrarea pe teren, înainte de ultimul meci. Fotografia a făcut înconjurul lumii

Publicat: 21 09. 2015, 09:45

Real Madrid i-a invitat pe Osama Abdul Mohsen și pe fiii săi, Zaid și Mohammad, la meciul câștigat de vicecampioana Spaniei cu 1-0.

Spectatorii au aplaudat generos la apariția echipelor și a lui Zaid, iar jucătorii au purtat tricouri cu mesaje de susținere a miilor de refugiați care părăsesc Siria cu destinația Europa.

Mohsen a ajuns la începutul săptămânii trecute în capitala Spaniei, după ce o academie spaniolă de fotbal i-a oferit șansa de a-și reface viața.

Cu o zi înainte de meci, Zaid, fratele său Mohammad și tatăl Osama Abdul Mohsen au vizitat baza de antrenament a echipei Real (Ciudad Deportiva) și s-au fotografiat cu Cristiano Ronaldo, dar și cu alți fotbaliști ai echipei madrilene, Pepe, Kiko Casilla, Denis Cerîșev, Luka Modric, Toni Kroos, Lucas Vázquez, precizează EFE.

Refugiatul sirian Osama Abdul Mohsen a fost bruscat de o jurnalistă maghiară la începutul lunii în timp ce fugea de poliție în Ungaria. În urma reacțiilor stârnite de incident, Petra Laszlo a fost concediată de canalul de televiziune la care lucra, scrie Agerpres.