Claudiu Keșeru cere explicații pentru faptul că a fost ținut pe bancă în meciul cu Ludogoreț. Ce spun oficialii Stelei

Publicat: 23 08. 2014, 10:01
Actualizat: 31 01. 2019, 18:06

După ce în timpul meciului cu Ludogoreț a fost ținut pe banca de rezervă, Claudiu Keșeru și-a trimis agentul să-i ceară explicații președintelui Consiliului de Administrație al FC Steaua, Valeriu Argăseală.

Discuția a decurs calm, relatează sport.ro, reprezentantul atacantului Stelei precizând că a înțeles decizia luată de Costel Gâlcă.

„Am avut o discuție cu agentul lui Claudiu, o discuție de aproape 45 de minute”, a povestit Argăseală. „Mi-a spus că el a înțeles foarte bine despre ce e vorba, chiar dacă pe moment a fost nemulțumit că nu a intrat în teren după ce a dat șase goluri. A spus că nu e niciun fel de problemă, nu a avut loc niciun fel de discuție în contradictoriu și înțelege alegerea antrenorului, atâta timp cât el decide cine intră în teren. Atâta timp cât rezultatul a confirmat, înseamnă că strategia lui Costel Gâlcă este cea bună”, a adăugat el.

Echipa Steaua București a învins, marți, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formația bulgară Ludogoreț Razgrad, la care fundașul Cosmin Moți a fost integralist, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Chipciu, în minutul 88.

QUIZ: Cât ești de stelist?

1. Câte titluri de Campionat Național a câștigat Steaua?



2. În ce an a devenit „Steaua” denumirea oficială a clubului?



3. În ce an s-a înființat clubul ASA?

4. Cine este stelistul cu cele mai multe prezențe în Liga I?

5. Cine e golgheterul  all-time al Stelei în camiponat?