Contra: Mi-am dat acordul de principiu pentru prelungirea contractului, dar încă nu am semnat

Publicat: 13 12. 2013, 18:43

Antrenorul echipei Petrolul Ploiești, Cosmin Contra, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că și-a dat acordul de principiu pentru prelungirea contractului cu gruparea prahoveană, scandent în vara anului 2014, dar a menționat că încă nu a semnat actul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a adăugat că în noul contract va introduce o clauză pentru a putea pleca în cazul unei oferte avantajoase. „Mi-am dat acordul de principiu pentru a prelungi contractul cu Petrolul, dar încă nu am semnat. Mai sunt unele mici amănunte de pus la punct. Mă simt bine aici și am primit înțelegere din partea conducerii. Am o clauză prin care mi se va permite să plec dacă voi primi o ofertă avantajoasă. Nu sunt genul de antrenor care să lucreze și la club și la națională”, a explicat Contra.

În altă ordine de idei, tehnicianul a menționat că în cadrul pregătirii din pauza competițională formația Petrolul Ploiești va disputa amicale cu Cernomoreț Odessa, Anji Mahacikala, Partizan Belgrad și Vojvodina Novi Sad.