Copil și Ungur, eliminați la BRD Năstase Țiriac Trophy. Cu cine vor juca Tecău și Mergea

Publicat: 18 04. 2016, 19:38
Actualizat: 18 04. 2016, 19:49

Adrian Ungur a început mai bine partida cu Guido Pella și a câștigat împotriva serviciului în game-ul șase și s-a desprins la 4-2. Imediat, jucătorul argentinian a făcut rebreak-ul, iar setul s-a decis în prelungiri. La 5-5, Pella, al 46-lea jucător al lumii a făcut break-ul și a încheiat apoi setul cu 7-5.

Manșa secundă nu a mai fost la fel de echilibrată. Românul și-a cedat de două ori serviciul și argentianianul s-a impus cu 6-2. A fost a patra confruntare directă între cei doi jucători, iar scorul a devenit 3-1 în favoarea lui Guido Pella. Singura victorie a lui Adrian Ungur s-a produs la turneul Challenger din Brazilia, unde românul a câștigat în trei seturi.

La câteva ore după acest meci a fost eliminat și Marius Copil, compatriotul nostru fiind învins în trei seturi, 6-1, 3-6, 6-2 de Damir Dzumhur, din Bosnia. Stfel, după eliminarea lor România mai este reprezentată doar pe tabloul de dublu acolo unde Horia Tecău face pereche cu Florin Mrgea, cei doi fiind cap de serie nr. 1, urmând a juca împotriva perechii Marcus Daniell/Artem Sitak, din Noua Zeelandă, iar Marius Copil face pereche cu Adrian Ungur, urmând să joace împotriva perechii Cris Guccione/Andre Sa.