Craiova lui Adrian Mititelu, victorie cu 2-0 în derby-ul Băniei! Meciul a fost întrerupt de trei ori în prima repriză

Craiova lui Adrian Mititelu, victorie cu 2-0 în derby-ul Băniei! Meciul a fost întrerupt de trei ori în prima repriză
Publicat: 03/12/2022, 23:18
Actualizat: 03/12/2022, 23:21

FCU 1948 Craiova a trecut sâmbătă seară, în deplasare, scor 2-0, echipa CS Universitatea Craiova, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli s-a impus prin golurile marcate de William Baeten (50) şi George Ganea (60).

La meci au asistat 24.548 spectatori. FC U 1948 Craiova nu mai câştigase în campionat de opt etape (două egaluri, şase înfrângeri).

Jocul a fost întrerupt de trei ori în prima repriză (min. 2, 11 şi 18) din cauza petardelor, fumigenelor şi torţelor aruncate pe teren de suporterii celor două echipe.

Craiova lui Adrian Mititelu, victorie cu 2-0 în derby-ul Băniei! Meciul a fost întrerupt de trei ori în prima repriză

La ultima întrerupere, arbitrul Andrei Chivulete a trimis echipele la cabine pentru aproape zece minute.

În jocul din tur, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1, într-un meci în care toate golurile au fost marcate din penalty. Hanca și Ivan au transformat pentru trupa patronată de Mihai Rotaru, în timp ce Andrea Compagno, acum la FCSB, puncta pentru FC U.

  • CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Lazar – Vătăjelu, Papp (Roguljic 65), Raul Silva, Mitrea, D. Benga (A. Ivan 55) – Al. Creţu, Căpăţînă, Nistor – Rivaldinho (Cîmpanu 76), Baiaram (Markovic 77). Antrenor: Mirel Rădoi
  • FCU CRAIOVA: Gurău – R. Negru, Duarte, Paramatti, Van Durmen – D. Albu, V. Achim – Baeten, Bauza, Bahassa (R. Grigore 86) – G. Ganea (G. Iancu 66). Antrenor: Nicolo Napoli

Ce a declarat Adrian Mititelu?

„Nu a făcut Napoli minuni! Noi am avut mai multă șansă azi, dar echipa juca bine din prima etapă! Noi am fost la înălțimea tuturor, pe mulți i-am dominat! Punctele din clasament nu arată ce am oferit noi pe teren în acest sezon.

Napoli e o rotiță într-un sistem, să nu credeți că a schimbat el ceva! Sunt aceiași jucători, am spart ghinionul, dacă îi băteam și-n tur nu se supăra nimeni, nici măcar Rotaru.

(n.r. – trebuie să le dați primă jucătorilor!) De când mă rugam de ei să-mi ia banii și nu voiau! 500 de euro prima normală și dublă e 1000.

Eu sunt mulțumit dacă terminăm anul deasupra locurilor retrogradabile. La început voiam în primele 3-4, dar dacă nu batem Pitești și Petrolul, nu facem nimic!

Iar cu Pitești va fi greu, că au un antrenor care ne cunoaște și îl au pe Garita pe viteză. Galeria noastră mă înjură de 20 de ani, ei au un fel de a fi, mă rog. Dar acele gesturi cu coroane, cu morți, nu le înțeleg. Unii au fost ademeniți la CSU și au rămas.

Pentru mine n-a fost o surpriză, simțeam că vom face un meci mare! Voi nu cunoașteți dedesubturile și nu sunteți atenți la anumite aspecte, echipa noastră a arătat foarte bine ca și fotbal. N-are nicio legătură plecarea lui Compagno, și cu el au fost câteva meciuri fără să marcheze”, a spus Adrian Mititelu, la Digi Sport.

Ce a declarat Mirel Rădoi?

Mirel Rădoi a dezvăluit faptul că echipa sa foarte lentă și neinspirată și a recunoscut că formația lui Nicolo Napoli a fost mult mai motivată.

„Baiaram a avut câteva ocazii, dar a fost neinspirat. Până la urmă, eu nu sunt inspirat la alegerea căpitanilor de echipă. Meciul trecut Screciu a luat roșu, acum Baiaram a ratat. Echipa asta nu a câștigat 20 de meciuri în nu știu câți ani. Momentul ăsta (n.r.- să piardă după 8 meciuri fără eșec) trebuia să vină, chiar dacă nimeni nu voia în seara asta.

Dar odată și odată trebuia să vină și înfrângerea. Nu puteam să terminăm campionatul fără înfrângere. Au avut un plus de motivație, au știut să sufere mai mult ca noi, au înțeles mai bine acest derby. Noi am crezut că, prin prisma primei reprize foarte bune, a doua să fie doar o simplă formalitate.

Am fost neinspirați și foarte lenți, previzibili. Mă aștept din partea jucătorilor care intră de pe bancă să facă mai multe. În seara asta am luat foarte puține acțiuni unu contra unu, foarte lenți, neîncrezători

În timpul meciului, de la primele ocazii, le-am spus și jucătorilor să fim atenți să nu primim gol că părea un meci de 0-0, în care nu ne intră nimic.

Părea că putem să marcăm doar din penalty. Deocamdată nu am simțit nimic, dacă ei simt și nu spun, nu e problema mea. Nu cred că asta (n.r.- ultimele decizii pe care le-a luat la nivelul lotului) a făcut ca noi să luăm gol în minutul 90 cu Chindia. Nu cred că lucrurile astea au afectat atmosfera la echipă.

V-am spus, eu de pe bancă am simțit că e un meci de 0-0, o seară în care nu prea ne iese nimic”, a declarat Mirel Rădoi.

Foto: Captură Digi Sport

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția