Craiova lui Reghecampf, VICTORIE după două eșecuri la rând! Oltenii, cu un om mai puțin pe teren timp de 30 de minute

Publicat: 17 09. 2023, 07:40
Actualizat: 17 09. 2023, 07:41

Echipa Universitatea Craiova a trecut de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1 (2-1), sâmbătă seara, într-un meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal.

Golul lui Markovic, venit în secunde a 48-a, este al doilea cel mai rapid al acestui sezon, după reuşita lui Doru Andrei (FC Voluntari), în secunda a 11-a a partidei cu Rapid (2-1), din etapa a patra (7 august).

Craiova lui Reghecampf, VICTORIE după două eșecuri la rând! Oltenii, cu un om mai puțin pe teren timp de 30 de minute

Juveții au înscris prin Jovan Markovic și au deschis scorul încă din secunda 50. Lyes Houri a majorat scorul pentru olteni, iar Marius Ștefănescu a fost cel care a redus din diferență.

Juraj Badelj a văzut direct cartonașul roșu, iar echipa lui Laurențiu Reghecampf a fost nevoită să joace timp de 30 de minute în 10 oameni.

Ce a spus Liviu Ciobotariu

„Am început foarte rău jocul, nu pentru că am primit repede golul ci ca exprimare în teren. Jocul l-am pierdut pe începutul de meci, pentru că nu am mai fost echipa de până acum, nu am mai avut agresivitate, am pierdut foarte multe dueluri. Mergem înainte, campionatul este lung.

Când pierzi ai un sentiment de supărare, de frustrare, te gândeşti că puteai mai mult. Pe mine m-a deranjat faptul că am început foarte slab jocul. Mi-aş fi dorit să ducem această invincibilitate cît mai mult, dar campionatul este lung. Important este să învâţăm din aceste greşeli”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Ce a spus Laurențiu Reghecampf

„Oamenii ăştia de la VAR se joacă cu destinele unui club, unor oameni. Nu ai cum să dai un asemena cartonaş roşu la o asemenea fază. Am suferit foarte mult după acel cartonaş roşu, dar mă bucur de atitudinea jucătorilor. S-au mobilizat, au avut ocazii, au alergat. Asta înseamnă echipa pe care mi-o doresc şi pe care vreau să o am la fiecare meci.

Am luat galben, dar nu mai contează, prea uşor se joacă ei cu aceste cartonaşe. Depăşesc linia pntru că nu-mi dau seama, trebuie să ţip, să mă agit, sunt pe stadion, nu pot să vorbesc în şoaptă”, a spus Laurenţiu Reghecampf după victoria cu Sepsi, 2-1, înregistrată sâmbătă seara.