Cristescu, angajații clubului și suporterii rapidiști au deszăpezit terenul de pe Giulești

Publicat: 27 11. 2013, 19:09
Actualizat: 05 02. 2019, 21:16

Acționarul FC Rapid Nicolae Cristescu împreună cu angajații clubului și cu membrii galeriei giuleștene au deszăpezit miercuri suprafața de joc a Stadionului Giulești-Valentin Stănescu, pentru partida pe care echipa antrenată de Viorel Moldovan o dispută cu ACS Berceni.

„Azi ne-am mobilizat toți cei din organizarea clubului, împreună cu membrii galeriei și am dat la zapădă. Iar terenul arată impecabil acum. Am pus mâna și eu, normal, ce mi-e rușine să pun mâna pe lopată?”, a declarat Cristescu.

Oficialul grupării giuleștene a confirmat faptul că negociază pentru aducerea fundașului Marius Constantin la echipa pregătită de Moldovan. „Îl dorim foarte mult la echipă pe Marius Constantin, am discutat deja cu el. Despre celelalte transferuri putem vorbi după ce Viorel Moldovan ne va înainta o listă. Vrem să ne întărim din iarnă și să facem totul repede ca jucătorii care vin să participe la cele două cantonamente pe care echipa le va face în pauza competițională din iarnă”, a mai spus Nicolae Cristescu.

Rapid întâlnește astăzi, de la ora 17.00, pe teren propriu, formația ACS Berceni, o partidă restanță din etapa a XIV-a a Ligii a II-a, Seria I.