CTP, după victoria Simonei Halep: „A câștigat acest meci la sacrificiu. Cuvântul eroic chiar se potrivește”

Publicat: 22 02. 2020, 21:01
Revenirea Simonei Halep, afectată de pandemia noului coronavirus

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut numai cuvinte de laudă pentru Simona Halep după prestația „eroică” din finala-maraton de la Dubai. 

Simona a avut aceeași față tot timpul în acest meci. A dorit foarte mult victoria. De mult nu am mai văzut-o atâta de dornică. A câștigat acest meci la sacrificiu. Cuvântul eroic chiar se potrivește în acest meci. A făcut față puternicei și talentatei jucătoare de numai 20 de ani. A returnat și a retrimis în teren niște torpile pe care nici o altă jucătoare din lume nu le poate retrimite în teren”, a declarat CT Popescu după meci.

Potrivit jurnalistului, Elena Rybakina a jucat de parcă are 15 ani de turnee WTA în spate. „La anumite mingi, nici nu am înțeles cum a reușit să le ajungă”, a spus CTP, potrivit Prosport.ro.

„Simona a mai făcut ceva, a atacat la anumite mingi, nu s-a mulțumit numai cu defensiva ei excepțională. M-a surprins randamentul exceptional al Simonei cu fore-handul. Lovitura de dreapta”, a explicat jurnalistul la Digi24.

Este cel mai bun meci de tenis feminin din 2020, după părerea mea. Simona a cerut ajutorul lui Artemon Apostu și bine a făcut. Iarași o surpriză, eu am fost destul de sceptic și chiar temător în legătura cu relația la bancă. Însă există o chimie între cei doi, Simona chiar îl ascultă. Intervențiile lui au fost foarte utile Simonei”.