Cum a pierdut Becali o afacere de 23 de milioane de euro din cauza protestelor din întreaga țară

Publicat: 02 02. 2017, 08:10
Actualizat: 22 04. 2017, 20:44

Ministrul de Justiție a provocat multă agitație în România, după ce marți seară a anunțat că a adoptat o Ordonanță de Urgență prin care Codul de Procedură Penală și Codul Penal au fost modificarte. Cel mai important, abuzul în serviciu a fost dezincriminat, lucru care a produs furie la nivel național.

Gigi Becali susține că a pierdut o afacere de 23 de milioane de euro din cauza agitației din România. Patronul FCSB spune că a negociat vânzarea unui teren în valoare de 23 de milioane de euro, însă investitorii străini s-au răzgândit după ce au văzut situația politică din țara noastră. Inițial, Becali a susținut cele două proiecte propuse de Guvernul Grindeanu, cel de amnistie și cel de grației, însă acum spune că a schimbat tabără:

„Trebuia să vând azi un teren de 23 de milioane de euro și arvuna era 3 milioane de euro. Oamenii erau străini, cică să mai așteptăm două-trei zile. Pentru un singur om să suferim noi? Ce fel de oameni sunt ăștia? Ce fel de bărbați sunt? Ne-am pus să sacrificăm țara pentru un singur om. Îți dai seama ce mă oftic, luam azi 3 milioane de euro și 23 de milioane până în vară.

Citește în continuare pe Prosport.