Dan Petrescu i-ar putea lua locul lui Pițurcă la Națională

Publicat: 21 11. 2013, 15:57
Actualizat: 06 07. 2016, 16:36

România are toate șansele să înceapă campania pentru Euro 2016 cu un alt selecționer, deși Victor Pițurcă a declarat că nu ia în calcul o demisie deocamdată. Potrivit digisport.ro, selecționerul are însă o ofertă tentantă din Asia și vrea să-și încheie cât mai repede socotelile cu FRF, problema rezilierii contractului fiind complicată.

Dan Petrescu ar urma să fie numit selecționer al României, tehnicianul fiind favorit al lui Gică Popescu, nume ce are șanse mari să fie ales viitorul președinte al Federației Române de Fotbal începând de anul viitor.

Recent, Petrescu a refuzat o ofertă din Premier League, de la Crystal Palace, campionat în care a susținut mereu că își dorește să antreneze.

Dan Petrescu a declarat pentru DigiSport că Naționala este unul din visurile sale de antrenor.

„Este adevărat, nu iese fum fără foc. A fost ceva în aceste zvonuri. Dar atât timp cât sunt sub contract cu un club, nu aș intra în negocieri cu altele. Am spus tot timpul că sunt trei echipe pe care visez să le antrenez Steaua București, Chelsea și echipa națională a României. Dar acum sunt foarte fericit la Dinamo”, a spus Petrescu.