David Beckham va concura la triatlon

Publicat: 22 10. 2013, 17:59
Actualizat: 28 09. 2018, 15:03

Fostul căpitan al naționalei engleze de fotbal, David Beckham, 38 de ani, va concura în cea mai dură întrecere de triatlon din lume alături de prietenul său, bucătarul Gordon Ramsay, 46 de ani, conform publicației Daily Star, citată de Agerpres.

Cei doi s-au antrenat din greu pentru a face față în competiția „Ironman” și, pentru a se îmbărbăta, și-au pus chiar poreclele de „Rocky” și „Apollo” după celebrul film din 1976 ‘Rocky’ cu Sylvester Stallone în rolul principal.

Fostul fotbalist i-a dat sfaturi legate de fitness lui Gordon la începutul acestei săptămâni, în perioada în care acesta se pregătea pentru triatlon din Kona, Hawaii.

În prezent, Gordon Ramsay are nevoie de puțin peste 14 ore pentru a parcurge 180 de kilometri pe bicicletă, pentru a înota 4 kilometri și apoi pentru a alerga cei 42 de kilometri specifici maratonului.

„David era gelos pe Gordon după ce l-a ajutat să se antreneze. Lui îi lipsesc competițiile de când s-a retras din fotbal, așa că lui Gordon nu i-a luat mult să-l convingă să participe și el la triatlon”, conform unui prieten al fostului fotbalist.