Dinamo – FC Vaslui, scor 2-0, în Liga I

Publicat: 29 07. 2013, 09:57
Actualizat: 22 08. 2013, 15:03

Echipa Dinamo a învins, duminică, pe Arena Națională, cu scorul de 2-0 (0-0), formația FC Vaslui, într-un meci contând pentru etapa a II-a a Ligii I, obținând astfel primele puncte din acest sezon al întrecerii interne.

Golurile partidei au fost marcate de Dorin Rotariu în minutul 57, care luni va împlini 18 ani, și Cosmin Matei, din penalti, în minutul 90+6.

1-0: Cordoș și Caue s-au încurcat reciproc, mingea a ajuns la Dorin Rotariu, care a șutat de la 12 metri lateral stânga în vinclul porții apărate de Straton.

2-0: Valentin Balint a scăpat pe cotraatac și a fost faultat de Straton în suprafața de pedeapsă. Portarul formației vasluiene a fost eliminat, iar în poartă a intrat Liviu Antal. Mijlocașul vasluienilor a apărat inițial lovitura de pedeapsă executată de Cosmin Matei, însă Alexandru Tudor a dictat repetarea acesteia. A doua oară, Matei a tras în dreapta lui Antal, care plonjase în stânga.

Dinamo: Bălgrădean – Fai, Durimel, D. Grigore, Filip – C. Matei, Rus, Elton (Dănciulescu ’62), Curtean – Thomas (Rotariu ’46), Ndaw (Balint ’76). Antrenor: Gheorghe Mulțescu.

FC Vaslui: Straton – Celeban, Cordoș, Varela, Sălăgeanu – Caue – Antal, Buhăescu, Lovrecici (Popovici ’63), Sânmărtean (Buziuc ’70) – Temwanjera (Pozder ’59). Antrenor: Ilie Stan.

Cartonașe galbene: Filip ’16, Fai ’23, Ndaw ’60, Rus ’86, Curtean ’90/ Varela ’49, Popovici ’80.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Alexandru Tudor, ajutat la cele două linii de Valentin Avram și Mircea Orbuleț, în timp ce Florin Miron a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Eduard Alexandru și Ioan Mureșan.

La meciul disputat pe Arena Națională au asistat 10.684 de spectatori, printre care și fostul tehnician al dinamoviștilor, Walter Zenga, dar și atacantul Marius Alexe, care este împrumutat la Sassuolo.