Dorin Rotariu, primele declarații în tricoul FCSB: „Îmi doresc să fiu campion în România, de asta am şi venit, şi să revin la echipa naţională”

Publicat: 18 10. 2023, 19:49
Actualizat: 18 10. 2023, 19:51

Dorin Rotariu a anunțat că a semnat cu FCSB pentru că aici poate câștiga titlul de campion și are ca obiectiv și revenirea la echipa naţională.

Rotariu, 28 de ani, a început fotbalul la Poli Timişoara, după care a ajuns, în 2012, la Dinamo. A mai jucat la FC Bruges, Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogoreţ Razgrad şi Atromitos.

El are zece meciuri şi un gol la echipa naţională, unde nu a mai jucat din 2019.

Dorin Rotariu, primele declarații în tricoul FCSB: „Îmi doresc să fiu campion în România, de asta am şi venit, şi să revin la echipa naţională”

„FCSB mi-a lăsat o impresie bună. Îmi doresc să fiu campion în România, de asta am şi venit, şi să revin la echipa naţională. Nu este prima oară când am primit ofertă de la FCSB, nu este un lucru nou. Pot să spun că în fiecare perioadă de transferuri au fost conversaţii, propuneri şi am considerat că acum este cel mai bun moment, pentru că îmi doresc să revin la echipa naţională şi să fiu campion în România. Mesajul meu este că voi da totul şi voi încerca să ajut echipa să câştige”, a declarat Dorin Rotariu pentru canalul de Youtube al FCSB.

Atacantul poate juca în partida cu FC Voluntari, duel ce are loc duminică, ora 21:00, în etapa 13 a Superligii: „Mă simt bine, am fost primit foarte bine şi sper ca la meci să câştigăm, pentru că asta este prioritatea, normal. Sper să facem şi o partidă bună pe lângă cele trei puncte. Mă simt bine, am avut o săptămână bună în care m-am pregătit, sunt pregătit de meci. Sunt pregătit 100%. Îmi doresc să ajut echipa şi vreau să fac acest lucru cât mai bine. Până acum m-am pregătit la Timişoara, cu ASU Poli, şi cred că sunt la un nivel bun”.

sursa: youtube FCSB