Dorinel Munteanu, noul antrenor al echipei Dinamo după ce Bonetti și-a reziliat contractul

Publicat: 14 11. 2012, 21:51
Actualizat: 14 09. 2014, 07:20

Tehnicianul Dorinel Munteanu a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu FC Dinamo, după ce fostul antrenor, italianul Dario Bonetti, și-a reziliat contractul cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, acționarul clubului alb-roșu, Dragoș Săvulescu.

„În urmă cu puțin timp, am reziliat contractul cu Bonetti și cu tot staful său. Am găsit o formulă să reziliem pe cale amiabilă. Nu a fost vorba de nicio clauză de reziliere, este o prostie asta. Dinamo nu avea să-i dea niciun ban lui Bonetti. Domnul Dorinel Munteanu va fi prezentat mâine într-o confoerință de presă. Astăzi, el a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu Dinamo și mâine urmează să semneze și ceilalți colaboratori ai săi”, a declarat Săvulescu pentru MEDIAFAX.

Acționarii FC Dinamo au dorit înlocuirea lui Dario Bonetti cu Dorinel Munteanu, din cauza parcursului slab al echipei în Liga I. Dinamo a pierdut ultimele meciuri din Liga I, 1-3 cu Steaua, în deplasare, și 0-1 cu FC Vaslui, pe teren propriu, ocupând locul 7 în clasament , la 16 puncte „distanță” de rivala istorică, aflată pe prima poziție.