Dorința lui Ilie Năstase pentru Simona Halep

Publicat: 13 07. 2014, 20:39

„Pentru Simona acum urmează US Open. Depinde și de tabloul pe care o să-l aibă acolo, pentru că și ăsta e important. Să joci cu adversari mai slabi la început contează foarte mult. Îi doresc acum să ia un turneu de Grand Slam, că locul 3 îl are deja”, a spus Năstase.

Ilie Năstase a menționat că nu a avut emoții la finala câștigată de Halep, deoarece au fost două seturi. „Primul a fost mai legat, iar apoi a fost ușor. Simona s-a acomodat mai bine (decât Roberta Vinci) la zgură după iarbă (Wimbledon), pentru că asta e foarte greu, într-adevăr. Ea a mai fost și accidentată… Cred că de-abia acum, la ultimul meci, și-a intrat în mână”, a adăugat Năstase.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, principala favorită a competiției și locul 3 WTA, a câștigat, duminică, prima ediție a BRD Bucharest Open, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numărul 2 și poziția 24 în ierarhia mondială.

Acesta este al optulea din titlu de simplu din carieră pentru Simona Halep, după succesele de la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate în 2013) și Doha (2014).