Doroftei: M-ați făcut să plâng de fericire

Publicat: 24 11. 2012, 14:34
Actualizat: 23 08. 2013, 05:25

Fostul pugilist Leonard Doroftei a declarat, pentru MEDIAFAX, că a fost extrem de emoționat vineri, când a fost ales în funcția de președinte al Federației Române de Box, precizând că i-au dat lacrimile văzând bucuria și entuziasmul celor care l-au ales.

„Vineri a fost un moment fericit pentru mine. Alegerea în funcția de președinte al Federației Române de Box m-a emoționat, mi-au dat lacrimile în momentul în care am fost ales președinte, văzând bucuria și entuziasmul celor care m-au ales. De la marile victorii și meciuri pentru titlul mondial de la București sau San Antonio nu m-am mai simțit așa. Mulțumesc în primul rând echipei mele, lui Francisc Vaștag, Vasile Câtea, Relu Auraș, Adrian Lăcătuș, Marcel Boboc, Titi Tudor, Marian Simion, lui Mihai Craiu, ziariștilor Viorel Sima și Adrian Fetecău pentru susținerea pe care mi-au acordat-o la alegerile pentru președintia Federației Române de Box. Apoi vreau să le mulțumesc oamenilor de box care m-au votat, iubitorilor sportului, presei, reprezentantilor ANST, COR care au fost alături de mine în încercarea de a salva federația de la dezafiliere”, a spus Doroftei.

El a precizat că este conștient că la federație sunt multe lucruri de pus la punct, însă a adăugat că are alături o echipă formată din nume mari din boxul românesc. „Euforia s-a încheiat! Știu că avem foarte multă treabă la federație. Sunt multe lucruri care trebuie puse la punct, dar nu le pot face pe toate într-o zi. Vreau ca aceia care m-au susținut să vină alături de mine în federație, în Biroul Federal, pentru a putea conduce efectiv boxul. Am alături o echipă formată din toate numele mari din boxul românesc”, a menționat Doroftei.

Fostul pugilist Leonard Doroftei a fost ales, vineri, în funcția de președinte al Federației Române de Box, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a forului, ce a avut loc la sediul ANST. Doroftei a primit 84 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Fănel Trandafir, a primit 29. Două voturi au fost anulate.