Duckadam dezvăluie cum i s-a oferit „o sumă frumoasă de bani” ca să piardă un meci

Publicat: 19 05. 2015, 15:13
Actualizat: 06 08. 2015, 09:26

This browser does not support the video element.

Încă de pe atunci mafia pariurilor era puternică. Duckadam a declarat că niște asiatici au încercat să îl plătească pentru a pierde.

„La Tokyo m-au abordat doi indivizi, din Hong-Kong sau Bangkok, nu mai știu. M-au invitat la o cafea, la o bere și mi-au oferit o sumă frumoasă din bani dacă pierdem la două goluri diferență. Când au aflat că nu joc l-au chemat pe Stângaciu. Când a auzit, Stângaciu s-a dus la Valentin Ceaușescu, iar Valentin i-a zis să le ia banii și să apere cum trebuie. Dar nu a vrut, îi zicea lui Valentin că îi e frică, că îl omoară. Era o chestiune de jumătate de milion de dolari, atât doreau să parieze. Nu mai știu cât îmi ofereau, 20.000-30.000 de dolari parcă”, a declarat Helmuth Duckadam pentru Digisport.

Meciul s-a terminat cu victoria celor de la River Plate, scor 1-0.

Tudorel Stoica, căpitanul Stelei din acea perioadă, a fost surprins cînd a auzit cele spuse de Helmuth Duckadam: „Sunt surprins, acum aud pentru prima dată de așa ceva. Mă miră ce spune Helmuth, nu contest că i s-a întîmplat acest lucru, dar nu cred că s-a întîmplat ceva la meciul acela”.