Duelul clasic din fotbal continuă și în Brazilia: Messi și Neymar, vedetele Barcelonei, mult peste starurile Realului la această Cupă Mondială

Publicat: 24 06. 2014, 09:59
Actualizat: 29 07. 2014, 21:03

Astfel, pe internet a apărut o fotografie din care reiese că vedetele Barcelonei, Messi și Neymar, le-au umilit pe starurile Realului, Cristiano Ronaldo și Gareth Bale.

În fotografie, se arată că Messi a marcat două goluri pentru Argentina (în meciurile cu Bosnia, 2-1, și cu Iranul, 1-0) și a ieșit de ambele dăți omul meciului, Neymar a marcat patru goluri pentru Brazilia (două cu Croația, în victoria 3-1, și două cu Camerun, în victoria 4-1), ieșind o dată omul meciului.

Pe de altă parte, Cristiano Ronaldo dă ”eroare 404”, deoarece nu a reușit decât o centrare de gol în două meciuri, în care a avut evoluții mai degrabă modeste, în timp ce celălalt star al Realului, galezul Gareth Bale, nici măcar nu este prezent la Cupa Mondială.

În urma evoluțiilor lui Messi și Neymar, Brazilia și Argentina sunt deja calificate în optimile de finală ale CM 2014, în timp ce Portugalia și Ronaldo sunt destul de departe de îndeplinirea acestui obiectiv.

În sezonul recent încheiat, suporterii Realului au avut însă mult mai multe motive de bucurie: echipa lor favorită a câștigat Liga Campionilor, în fața lui Atletico Madrid, și Cupa Spaniei, chiar în fața Barcelonei. În campionat, Barcelona a avut câștig de cauză în duelurile directe cu Realul, 2-1 și 4-3, însă cele două echipe au trebuit să se recunoască învinse de Atletico Madrid, care s-a încoronat campioană.