El e fotbalistul care și-a tatuat toată familia pe corp! Azi e DERBY în Liga 2

Publicat: 22/08/2023, 15:00

Robert Sălceanu, unul dintre fundașii de bază ai Gloriei Buzău, echipă antrenată de Andrei Prepeliță, nu se desparte de cei dragi nici în timpul meciurilor. Și-a tatuat pe piele zodia tatălui, a fratelui și ochiul mamei sale.

La 19 ani, Robert Sălceanu, este jucător cu ștate vechi la Gloria Buzău. Pentru tânărul fundaș este la cel de-al treilea sezon la echipă și speră ca anul acesta să fie unul norocos, mai ales că a venit cu bagheta Andrei Prepeliță.

„Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivul, acela de a promova. Și cu siguranță va veni această promovare. Am ratat anul trecut, acum 2 ani am pierdut la ultimul meci intrarea în play-off, anul acesta trebuie să fie al nostru. În ultimii ani, am prins toate dezamăgirile cu Gloria”, a spus Robert Sălceanu.

El e fotbalistul care și-a tatuat toată familia pe corp! Azi e derby în Liga 2

Foarte apropiat de cei dragi, fotbalistul a ținut să aibă familia tot timpul alături de el: „Am 5 tatuaje, iar 3 dintre ele sunt legate cei dragi. Am pe piele zodia tatălui meu, a fratelui meu și ochiul mamei mele”.

Părinții sunt cei care îl încurajează pe Robert și îi urmăresc toate partidele: „Uneori vin și pe stadion, dar nu există meci al meu la care să nu se uite. Au emoții mai mari ca mine, iar tata de fiecare dată îmi spune unde greșesc. Mama trăiește meciurile mele la maxim și e tare mândră de mine când câștig”.

„Cei slabi devin eroi”

Robert și-a făcut primul tatuaj în urmă cu un an și jumătate: „Tatuajul se numește Cei slabi devin eroi. Aceasta este dorința mea în viață, de a munci foarte mult și de a ajunge cât mai sus. Și mai am unul care este echilibrul dintre inimă și creier și care mă reprezintă, pentru că toate deciziile pe care le iau sunt ale mele”.

Înainte de meciuri, tânărul sportiv antrenat de Andrei Prepeliță are câteva tabieturi de la care nu se abate: „În mare parte trebuie să mănânc foarte bine înainte de meci și dimineața trebuie să mă concentrez foarte bine asupra meciului. Și cu o zi înainte îmi place să mă uit la imagini cu diverși fotbaliști care joacă pe postul de fundaș stânga”.

Harry Potter și bagheta magică

Din luna iunie, Andrei Prepeliță este noul antrenor al Gloriei Buzău. El a semnat un contract cu Gloria Buzău pe un an, cu opțiune de prelungire în cazul în care va duce echipa în Superligă.

Prepeliță, poreclit „Harry Potter”, a mai avut oferte și de la formații din Superligă, dar nu a putut să le accepte. „Am mai avut câteva discuții în Liga 1, îmi doream să rămân acolo, mai ales după rezultatele pe care le-am făcut la Pitești, doar că neavând licența Pro, au fost unele probleme. Și unele cluburi nu și-au asumat și atunci a picat totul și am decis că, dacă voi merge la Liga a II a, voi merge la o echipă care vrea să promoveze”, a declarat Prepeliță.

Cinci jucători a mai găsit Prepeliță când a preluat Buzău: Dragoș Horeboiu, Robert Sălceanu, Dinko Trebotic, Dragoș Lazăr și Kamil Wiktorski au decis să continue la Gloria și în acest sezon.

Prepeliță a adus la echipă 17 jucători. Acesta este lotul Gloriei Buzău: portari, Alexandru Greab, Norbert Haymamba, Dragoș Horeboiu, fundași, Radu Zamfir, Kamil Wiktorski, Robert Sălceanu, Diego Ferraresso, Sergiu Pârvulescu, Ionuț Nadolu, Marcus Pilinos Diniz, Dimitros Patapis, Alin Dobrosavlevici, mijlocași, Dinko Trebotic, Dragoș Lazăr, Marian Ivan, Nicușor Brâncoveanu, Andreas Mihaiu, Ionuț Adrian Șerban, Marko Pervan, Cristian Dumitru, Antonio Georgiev, Idan Golan, Matei Adrian Tănasă, atacanți,Victor Angelov, Dominik Radic.

Cu Prepeliță pe bancă, Gloria Buzău a început bine acest sezon, cu un egal în deplasare, 0-0, la Mioveni și o victorie acasă, 2-1, cu CS Tunari. Azi, Gloria Buzău va juca împotriva Chindiei Târgoviște, de la ora 19:00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...