Ediție EXCLUSIV DINAMO. Marius Niculae și Constantin Niculae vin la emisiunea dedicată „câinilor”

Publicat: 27 12. 2023, 13:50
Actualizat: 27 12. 2023, 14:01

Astă seară dansăm în familie, cu „Săgeată” și „Sensei”, în ultima ediție din acest an, la EXCLUSIV DINAMO. Marius Niculae și Constantin Niculae vin la emisiunea dedicată „câinilor”.

Miercuri, 27 decembrie, o nouă ediție EXCLUSIV DINAMO, ultima din 2023, aduce în fața suporterilor invitați care au scris istorie pentru clubul din șoseaua Ștefan cel Mare.

Constantin Niculae și Marius Niculae, „câini” veritabili vor fi, pentru prima oară împreună, într-o emisiune. Niculae senior este campion european și vicecampion mondial la judo, participant la două ediții ale Jocurilor Olimpice, preparator fizic al echipelor de fotbal din „Groapă”,  În prezent, precum fiul său, acesta activează în staff-ul academiei Clubului Sportiv Dinamo. „Sensei” și „Săgeată” își prezintă poveștile, de familie și de arhivă dinamovistă, strânse într-o viață în alb și roșu.

Emisiunea EXCLUSIV DINAMO poate fi urmărită pe www.prosport.ro, canalul de YouTube ProSport sau pagina de Facebook ProSport.

EXCLUSIV DINAMO este un produs media interactiv, în care fanii „câinilor” pot adresa întrebări atât invitaților cât și moderatorului, în timp ce părerile și sugestiile urmăritorilor vor fi rulate și analizate pe tot parcursul emisiunii.