EXCLUSIV DINAMO, miercuri, de la ora 21, invitat Ionel Augustin

Publicat: 24 01. 2024, 12:43

EXCLUSIV DINAMO, miercuri, de la ora 21, invitat Ionel Augustin. Legenda dinamovistă, antrenor al echipei Under 19 a „câinilor”, prezintă situația de la centrul de copii și juniori și răsfoiește printre amintirile în alb și roșu

 Miercuri, 24 ianuarie, EXCLUSIV DINAMO are un invitat special, cu începere de la ora 21, în exclusivitate pe platformele ProSport.

Ionel Augustin (68 de ani), legenda care a făcut parte din cea mai mare performanță internațională a „câinilor”, semifinala cu Liverpool, din sezonul 1983-1984 al Cupei Campionilor Europeni, campion de patru ori cu Dinamo ca jucător, vine în singura emisiune din peisajul media dedicată exclusiv clubului din șoseaua Ștefan cel Mare.

Sub porecla cunoscută toată suflarea dinamovistă, „Oneață” este antrenorul echipei Under 19 și vorbește deschis despre situația centrului de copii și juniori.

Emisiunea EXCLUSIV DINAMO poate fi urmărită pe www.prosport.ro, canalul de YouTube ProSport sau pagina de Facebook ProSport.

EXCLUSIV DINAMO este un produs media interactiv, în care fanii „câinilor” pot adresa întrebări atât invitaților cât și moderatorului, în timp ce părerile și sugestiile urmăritorilor vor fi rulate și analizate pe tot parcursul emisiunii.