Exclusiv DINAMO, miercuri, de la ora 21, invitați Marius Alexe și Andrei Bendeac

Publicat: 28 02. 2024, 13:59
Actualizat: 28 02. 2024, 14:01

Miercuri, 28 februarie, cu începere de la ora 21, va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii EXCLUSIV DINAMO.

Zi perfectă, marți, pentru Dinamo! Elevii lui Zeljko Kopic s-au impus, pe teren propriu, 1-0, în fața celor de la Hermannstadt, după un meci cu suspin și multă bucurie în tabăra „câinilor”, în timp ce echipa de handbal a reușit un succes foarte important, cât o calificare, în grupele principale ale European League, la Constanța, în fața rivalilor de la CSM, scor 33-25.

Discutăm toate subiectele de interes pentru fanii lui Dinamo, în singura emisune din pesajul media dedicată exlusiv cluburilor din „Ștefan cel Mare”, împreună cu fostul căpitan al „câinilor” Marius Alexe și cu Andrei Bendeac, membru în echipa de scouteri a SC Dinamo 1948 SA și fostul director de social media și comunicare al clubului, o voce importantă în comunitatea fanilor alb- roșii.

Emisiunea EXCLUSIV DINAMO poate fi urmărită pe www.prosport.ro, canalul de YouTube ProSport sau pagina de Facebook ProSport.

EXCLUSIV DINAMO este un produs media interactiv, în care fanii „câinilor” pot adresa întrebări atât invitaților cât și moderatorului, în timp ce părerile și sugestiile urmăritorilor vor fi rulate și analizate pe tot parcursul emisiunii.