FCSB, 2-2 în deplasare cu Anderlecht Bruxelles! Gigi Becali este categoric: „Nu jucăm nimic, nu pasăm nimic. Nu avem viitor”

Publicat: 27 10. 2022, 23:17
Actualizat: 27 10. 2022, 23:21

Anderlecht Bruxelles a remizat joi, pe teren propriu, cu FCSB, scor 2-2, în etapa a cincea a grupelor Conference League.

Belgienii au deschis scorul în minutul 36, prin Verschaeren. FCSB a egalat în minutul 60, când Compagno a înscris cu o lovitură de cap.

Gazdele au preluat conducerea în minutul 75, la golul lui Vertonghen, însă bucureştenii au egalat rapid, prin Dawa, în minutul 82.

Gigi Becali a explicat, imediat după Anderlecht – FCSB 2-2, de ce Nicolae Dică nu l-a folosit pe Andrea Compagno din primul minut al meciului din Belgia.

FCSB, 2-2 în deplasare cu Anderlecht Bruxelles! Gigi Becali este categoric: „Nu jucăm nimic, nu pasăm nimic. Nu avem viitor”

Patronul vicecampioanei României este de părere că jocul cu Anderlecht a trebuit abordat în primul rând cu gândul la jocurile care urmează în Superliga, unde echipa se luptă pentru ocuparea unui loc în play-off, după un start de sezon foarte slab.

„Nu mă interesează ce s-a făcut. Pe mine mă interesează viitorul, nu ce șanse avem. Viitorul… pe jocul ăsta nu există viitorul. Cu jocul ăsta, ce facem noi, nu există viitor.

Nu e, dacă nu o bați pe Anderlecht, e echipă slabă rău. Are nume? Ce dacă are nume? Nu jucăm nimic, nu pasăm nimic. Nu avem viitor. O să vedem ce se întâmplă.

Compagno trebuia ținut pentru campionat. L-a scos și pe Olaru ca să-l odihnească”, a declarat Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

FCSB, care putea scoate mai mult din acest meci dacă avea mai mult curaj, va încheia campania la Bucureşti, cu West Ham United, pe 3 noiembrie.

Tavi Popescu și-a mai revenit, puțin. Coman parcă nu mai e fotbalist. Nu știu ce se întâmplă. Coman nu mai este fotbalist. Nu mai e deloc!
Gigi Becali

Cum au arătat cele două echipe?

  • ANDERLECHT: Van Crombrugge – Murillo, Vertonghen, Hoedt, Ndiaye – Diawara (Ashimeru 61), Arnstad – Refaelov (Stroeykens 51), Verschaeren, Amuzu (Duranville 76) – Fabio Silva. Antrenor: Robin Veldman
  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Edjouma (Dulca 88), Olaru (Radaslavescu 46) – Miculescu (I. Stoica 90), Dumiter (Compagno 46), Oct. Popescu (Fl. Coman 64). Antrenor: Nicolae Dică