Gigi Becali îi amenință pe jucătorii de la FCSB: „Vă tai din salariu!”. Ce l-a enervat pe patronul echipei roș-albastre

Publicat: 03/10/2022, 10:18

FCSB a obţinut a doua victorie în acest sezon al Superligii, 3-2, cu FC Argeş, în etapa 12,d ar Gigi Becali nu e mulțumit de jocul echipei sale și i-a amenințat pe jucători că le taie din salarii.

Au marcat Andrea Compagno (11, 64 – penalty), Andrei Cordea (87), respectiv Andreias Calcan (5), Arnold Garita (79).

FCSB avea patru meciuri fără victorie în campionat, două remize și două înfrângeri, iar acum e pe locul 13, cu 11 puncte.

Gigi Becali îi amenință pe jucătorii de la FCSB: „Vă tai din salariu!”. Ce l-a enervat pe patronul echipei roș-albastre

Gigi Becali e enervat pentru faptul că elevii lui Nicolae Dică nu au posesie, dar în partida cu argeșenii au dominat, având un procent de 61 la sută.

Golul victoriei a fost reușit de Cordea pe finalul meciului, în minutul 87.

„Sunt mulțumit de toți jucătorii, pe cuvânt. Calitate au, se vede. Dar, știu eu ce să zic… De antrenor nu am ce să zic, mi-a adus milioane. El trebuie să facă asta, nu știu cum. Să facă cumva ca mingea să fie la noi, să văd 5-7 pase odată.

O să mă duc la ei și le zic: Dacă nu o să aveți 7-8 pase, o să le număr, și dacă nu aveți, o să vă tai din salariu. Bă, mișcați-vă pe teren!

Zic și eu, o nebunie. Nu mai știu ce să zic”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

„Dacă nu joacă echipa n-ai cum să fii fericit. Am meritat victoria, am avut şi bară. Dar tu dacă conduci 2-1 şi după aia nu poţi să legi 4-5 pase… Nu avem posesia. Eu vreau să dominăm adversarul, mingea să fie numai la noi. Vreau să am siguranţa jocului. Nu avem siguranţa jocului. Sunt îngrijorat, eu credeam că o să avem o echipă foarte puternică şi o să ne distrăm, că o să avem 4-0, 5-0…. Coman, Tavi Popescu, în loc să crească au scăzut” a mai spus Gigi Becali, finanțatorul FCSB.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase