Fost fotbalist, victima unui atac armat, în fața casei sale

Publicat: 08 01. 2020, 10:48

Potrivit presei din Grecia, Kovacevic a fost transportat la un spital din apropiere, după ce a fost rănit la genunchi. Din primele informații, fostul fotbalist a reușit să evite atacul, aruncându-se la pământ.

Doi atacatori necunoscuți ar fi încercat să îl împuște pe Kovacevic dintr-o mașină în timp ce sârbul își parca vehiculul personal în fața casei.

Conform Irish Mirror, care susține că sârbul a reușit să evite atacul, mașina în care s-au aflat cei doi, alături de un pistol, au fost găsite în apropierea casei lui Kovacevic, la Glyfada, în Atena.

„Am văzut un om, care a ieșit dintr-o mașină venind spre mine cu o armă în mână. M-am aruncat instinctiv în dreapta și a tras spre mine. Apoi a fugit, s-a urcat în mașină și a dispărut”, a spus Kovacevic, potrivit sursei citate.

Darko Kovacevic (46 de ani), atacant cu 59 de selecții la echipa națională, a evoluat de-a lungul carierei la formațiile FK Radnicki Nis, FK Proleter Zrenjanin, Steaua Roșie Belgrad, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio și Olympiacos.

foto: Transfermarkt.com