Fotbalist LOVIT cu biciul pe teren, în Supercupa Arabiei Saudite | VIDEO

Publicat: 12 04. 2024, 14:37
Fotbalist lovit cu biciul pe teren, în Supercupa Arabiei Saudite / Sursa FOTO: wikimedia.org

Scene bizare au avut loc la finalul Supercupei Arabiei Saudite. Atacantul echipei Al-Ittihad, Abderrazak Hamdallah, a fost biciuit de o persoană din tribune.

Imaginile video îl arată pe respectivul cu lovește cu biciul în jucător, după ce Al-Ittihad a pierdut finala cu Al-Hilal.

Superstarurile care joacă la Al-Ittihad

Al-Hilal a câștigat trofeul, liderul din Saudi Pro League impunându-se lejer, cu 4-1.

Prestația celor de la Al-Ittihad, care au avut în rândurile lor jucători precum Karim Benzema și N’Golo Kante, nu a fost pe placul spectatorilor din tribune.

Atacantul marocan Abderrazak Hamdallah a dus greul acestei frustrări, în momentul în care a mers înspre tunelul de acces. El a fost implicat într-o altercație cu o persoană, care la un moment dat a scos un bici și a îndreptat două lovituri spre jucătorul lui Al-Ittihad.

Ceilalți fotbaliști și oficialii clubului au intervenit, încercând să-l înlăture pe Hamdallah de zona cu probleme, în timp ce atacatorul său a fost escortat de acolo de stewarzi.

Malcom, fosta extremă a Barcelonei, a marcat de două ori pentru Al-Hilal și a cucerit Supercupa, sub privirile brazilianului Neymar, accidentat, printre cei care au urmărit meciul din public.

Echipa lui Jorge Jesus păstrează șanse de a obține o cvadruplă victorie în acest sezon.

VIDEO cu momentul șocant în care fotbalistul lui Al Ittihad este biciuit pe teren.