Gâlcă ar putea fi dat afară de la Steaua

Publicat: 26 02. 2015, 08:58
Actualizat: 26 02. 2015, 09:45

Eșecul în fața Rapidului, o echipă încropită în această pauză competițională, dar și afirmațiile tăioase făcute de Costel Gâlcă par să-l fi înfuriat pe Gigi Becali. Patronul Stelei se gândește serios să îl înlocuiască pe actualul antrenor.

Astfel, Reghecampf și Dan Petrescu ar fi în pole-position pentru a prelua Steaua, în cazul în care Gâlcă va fi demis.

Gâlcă s-a plâns după meciul cu Rapid că Arlauskis și Prepeliță au fost excluși din lot de Gigi Becali, pentru că nu doresc să semneze prelungirea contractului. ”S-au simțit absențele lui Prepeliță și Arlauskis. Erau titulari. E decizia patronului, nu puteam face nimic. Era bine dacă știam de mai mult timp (…)”, a declarat Gâlcă.

El a precizat că patronul Gigi Becali i-a cerut să construiască o echipă care să se califice în grupele Ligii Campionilor, însă nu a adus suficienți jucători. ”Mai am nevoie de jucători, mai ales la mijlocul terenului. Voi vorbi cu el (n.r. Gigi Becali), să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Gâlcă.

În plus, Gâlcă a dezvăluit după meciul cu Rapid că Reghecampf a fost la închisoare și s-a văzut cu Becali. ”Știu de la patron că Reghecampf a vorbit cu dânsul. Normal că omul își dorește să vină să antreneze Steaua. E cea mai importantă echipă. Nu mă simt presat de nimeni, nici de Reghecampf. E treaba lui. Să vorbească în fiecare zi cu patronul. E liber, cât timp Becali vrea să vorbească cu el”, a mai spus Gâlcă.

În trecut, Gâlcă s-a plâns că jucătorii pe care i-a cerut el nu au fost aduși, fiind transferați în schimb unii pe care nu îi dorea.

În aceste condiții, Digisport scrie că despărțirea de Gâlcă s-ar putea produce ”în viitorul apropiat”.

Sub conducerea lui Gâlcă, Steaua a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, a ratat calificarea în primăvara Europa League, dar este pe locul 1 în campionat și în semifinalele Cupei României și Cupei Ligii.