Georgiana Onea a murit după o suferință cruntă. Fotbalista avea doar 21 de ani

Publicat: 19 01. 2021, 14:53
Georgiana Onea a murit după o suferință cruntă. Fotbalista avea doar 21 de ani

Georgiana Onea, jucătoare de fotbal la FC Onești până în 2017, când a suferit o accidentare, s-a stins din viață după o suferință cruntă, cauzată de un cancer osos. Avea doar 21 de ani.

În urmă cu aproape patru ani, Georgiana Onea a luat parte la un meci între FC Onești și Venus Maremureș. A fost lovită în gleznă și a părăsit terenul de joc. Ulterior, a făcut un control amănunțit, ocazie cu care s-a constatat că tânăra suferă de cancer osos.

În iulie 2018, Georgiana Onea a fost operată la clinica Regina Elena, din Roma. Italienii i-au transmis că intervenția a decurs bine, iar tânăra a încercat să revină la viața pe care o avea înainte. Din păcate, pe 17 ianuarie a pierdut lupta cu boala.

Federaţia Română de Fotbal şi Liga 1 Feminin regretă dispariţia jucătoarei Georgiana Onea, care a decedat în data de 17 ianuarie 2021, la doar 21 de ani. Georgiana Onea a jucat la echipa de fotbal feminin FC Oneşti până în anul 2017, când a suferit o accidentare la gleznă. În urma investigaţiilor relizate la acel moment, tânăra jucătoare a primit un diagnostic crunt: Sarcomul Ewing, un tip rar de cancer osos. Federaţia Română de Fotbal transmite sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor”, este mesajul transmis de FRF.

Georgiana Onea a murit la doar câteva zile distanță după Alice Cociuba, o altă jucătoare de fotbal

Aceasta este a doua tragedie din fotbalul feminin românesc, după ce jucătoarea Alice Cociuba, de la Piroş Security Arad, a murit la 21 de ani, pe 24 decembrie 2020, în urma unui accident rutier.

Încă o veste tragică loveşte echipa noastră chiar în seara de Ajun. Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani în seara de 24 Decembrie în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată. Pentru echipa noastră Alice a evoluat timp de 3 sezoane, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS Ineu fotbal Feminin şi CFR 1933 Timisoara-fotbal feminin dar şi pentru echipa Naţională a României. Clubul transmite sincere condoleanţe familiei! Drum lin spre cer, Alice!”, au transmis cei de la clubul Piros Security.