Gestul uimitor făcut de Gigi Becali din pușcărie. „Nu mi-a venit să cred”

Publicat: 09 07. 2013, 14:30
Actualizat: 29 07. 2014, 16:45

Gigi Becali este închis de peste o lună la Jilava, însă se ocupă în continuare de Steaua și angajații clubului, prin intermediul omului său de încredere, Ionuț Luțu. Helmuth Duckadam a avut o surpriză, zilele trecute, când Ionuț Luțu l-a sunat să-l anunțe că și-a primit toți banii restanți. „Chiar am avut o surpriză. Gigi Becali mi-a virat banii în cont. Nu mi-a venit să cred că are grijă de noi chiar și de acolo. L-a însărcinat pe Ionuț Luțu să se ocupe și mi-am primit toți banii”, a declarat Duckadam. Fostul mare portar primește 2.000 de euro pe lună de la clubul la care s-a consacrat.

Dacă nu i-ai văzut deja, fă-o acum! Ei sunt cei care au dat bani, dar au avut o SURPRIZĂ URIAȘĂ! Numai în România se întâmplă așa ceva!

Duckadam spunea, în urmă cu o lună, că nu va pleca de la Steaua atât timp cât Becali e închis, chiar dacă nu va fi plătit. „Gigi Becali mi-a fost alături când mi-a fost greu, iar eu sunt loial, cel puțin un an rămân la Steaua indiferent de condițiile financiare. Steaua nu are cum să intre în faliment, e un club prea mare, de tradiție. Gigi Becali este omul căruia familia mea îi datorează totul: viața mea, sănătatea mea și traiul decent pe care îl duc”, spunea Duckadam.