Gigi Becali face două transferuri la FCSB pentru a câștiga titlul! Cât a plătit omul de afaceri

Publicat: 09 12. 2023, 10:16

Gigi Becali a anunțat două transferuri la FCSB, după ce echipa a fost eliminată din Cupa României. Acum, formația roș-albastră luptă doar pentru titlu, trofeu pe care nu l-a obținut de nouă ani.

Baba Alhassan și Luis Phelipe vin la FCSB pentru a ajuta echipă să obțină titlul în Superliga. În 2024 se împlinesc nouă ani de când echipa lui Becali nu a mai devenit campioana României.

Gigi Becali s-a înțeles cu Hermannstadt pentru transferul lui Baba Alhassan, 23 de ani, iar omul de afaceri va plăti 700.000 de euro.

Gigi Becali face două transferuri la FCSB pentru a câștiga titlul

FCSB îl aduce și pe Luis Phelipe, de la Poli Iași. Jucătorul de 22 de ani va sosi la echipa bucureșteană pentru 200.000 de euro.

„E adevărat, l-am semnat ieri sau azi. Nici nu mai știu, îl voiam mai demult. Îmi place de el. V-am mai zis. 200.000 am dat pe el. O să joace mai multe pozitii, e și nouă fals. Poate fi și număr 10. V-am zis că iau un 9, un decar și un fundaș central. Luis poate juca și în bandă. E un jucător bun”, a declarat Gigi Becali, potrivit iamsport.

Se pare că Damjan Djokovic va pleca de la FCSB pentru a i se face loc lui Baba Alhassan. Croatul are un salariu lunar de 20.000 de euro, dar a devenit rezervă și Becali vrea ca la iarnă să-l îndepărteze de la echipă. Pe lista plecărilor sunt și Dorin Rotariu, Andrea Compagno sau Cristi Ganea.

„Mijlocaș box to box (n.r.- Baba Alhassan), apare și la finalizare, nu a marcat foarte multe goluri. S-a remarcat la Hermannstadt. Un jucător cu tehnică superioară (n.r.- Luis Phelipe), un atacant care creează dezechilibru. Dar sunt două probleme: trebuie să gestionezi încărcătura, tot timpul trebuie să joci la victorie, și, a doua, trebuie să fii mereu pregătit mental (n.r.- pentru presiunea pusă de patron), dacă nu scoți maximum în 45 de minute…”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.