Gigi Becali, după ce Simona Halep a scăpat la TAS de suspendarea de 4 ani: „S-a văzut clar că a fost indusă în eroare. N-a fost voința ei, e clar!”

Publicat: 05 03. 2024, 21:44
Actualizat: 05 03. 2024, 21:48
Simona Halep și Gigi Becali

Gigi Becali a reacționat după ce Simona Halep a scăpat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de suspendarea de 4 ani pentru dopaj, fiind convins că sportiva nu a fost vinovată și se bucură pentru verdictul primit.

Contactat de ProSport, patronul clubului de fotbal FCSB a declarat că este convins că Simona Halep a fost „indusă în eroare” și susține că aceasta va reveni fără probleme în tenis și va câștiga din nou sume mari de bani.

„La asta mă uit și eu acum. S-a văzut clar că a fost indusă în eroare. N-a fost voința ei, e clar! Simona nu are nevoie să fie sprijinită, ea este avocatul ei. Nu e ca la fotbal! A stat mult departe de teren, dar dacă s-a antrenat bine, atunci nu poți să știi. (…) Va mai lua milioane. A strâns bani si va mai strânge de acum înainte”, a declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

TAS a anunțat, astăzi, că a decis reducerea suspendării Simonei Halep în procesul de dopaj de la patru ani la doar nouă luni.


Vă recomandăm și:

REACȚIA lui Stere Halep, tatăl Simonei, după decizia TAS în cazul de dopaj: „V-am spus că Dumnezeu va face dreptate”

Simona, liber pe teren! În ce condiții și când poate ataca marea CAMPIOANĂ competițiile majore

CTP, reacție dură la adresa antrenorului Simonei Halep după decizia favorabilă de la TAS: „Este vina escrocului Mouratoglu!”