Hagi, fericit după un 0-0 în Giulești

Publicat: 02 03. 2015, 23:48

„Pentru copiii mei a fost un meci de mare presiune, pentru că e greu să joci în Giulești. Ei au acuzat această presiune, mai ales când aveam doi oameni în plus pe teren. Nu au făcut ce trebuia atunci, le-a fost teamă. Eu sunt mullțumit de rezultat, e un punct bun, un punct în deplasare, și sunt sigur că va fi greu pentru orice echipă să câștige în Giulești”, a declarat Hagi.

Tehnicianul a adăugat că își înțelege pe fanii rapidiști, care l-au înjurat în două rânduri: „Eu îi înțeleg pe suporteri, sunt obișnuit, merg înainte, până la urmă e vorba de rivalitate, iar eu eram rivalul lor aici. Nu e vorba de trecutul meu (n.r. – la Steaua) pentru că eu am jucat mai mult pentru România. Suporterii sunt suporteri, îi înțeleg, am jucat și împotriva lui Fenerbahce, unde era mai greu. Îi înțeleg și merg înainte”, a adăugat Hagi.

Legat de o posibilă întoarcere a echipei pe stadionul Farul din Constanța, Hagi a spus: „Mai întâi trebuie să ne încheiem acest retur, vom vedea ce va fi pe viitor. Noi am venit la București să jucăm pentru că am chemați, nu pentru că așa am vrut eu. E greu însă pentru că jucăm toate meciurile în deplasare. Să sperăm că ne vom îndeplini obiectivul și în vară vedem ce facem”.

Formația Rapid a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susținut, luni, pe teren propriu, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a XIX-a a Ligii I, partidă în care giuleștenii au evoluat în repriza secundă cu doi jucători mai puțin după eliminările lui Daniel Niculae și Tomas Josl.