Hagi, lovit în plin: ”Nu avem nevoie de așa ceva”

Publicat: 27 02. 2015, 09:02
Actualizat: 01 03. 2015, 08:51

”Fotbalul are nevoie de suporteri, nu de Regi (n.r. porecla lui Gică Hagi e Regele). Vino alături de noi! Rapid – FC Viitorul”, scrie pe afișul realizat de suporterii giuleșteni, pe care apar Pancu, Săpunaru, Daniel Niculae și fotbaliștii străini din lotul Rapidului.

Cel mai probabil, ironia rapidiștilor vine după ce Gică Hagi a declarat, în urmă cu ceva timp, că echipele aflate în insolvență, cum este și cazul Rapidului, ar trebui retrogradate. ”Cluburile se plâng că nu au bani, dar fac 10-15 transferuri. Zici că nu sunt bani, dar vin jucători cu statute importante din Spania sau alte țări (…) LPF și FRF trebuie să fie atente la lucrurile astea, pentru că în joc este o competiție (n.r. Liga I) care trebuie să fie curată, puternică și fair-play. În Europa, când intri în insolvență te duci în divizia B, te reorganizezi în divizia B în funcție de gravitatea situației (…) Dacă te reorganizezi, mergi în Liga a V-a, de ce să nu mergi, ne e rușine? Nu trebuie să ne fie rușine, e criză, asta e realitatea. Dacă e criză în fotbal, atunci să fie salarii mici”, a declarat Hagi.

Meciul Rapid – Viitorul se va disputa luni, de la ora 20.30, pe stadionul Giulești. Rapidul, locul 16, vine după victoria din Ghencea (1-0 cu Steaua), în timp ce Viitorul, locul 8, vine după înfrângerea de pe teren propriu cu CSMS Iași, 0-3. În tur, Rapid a bătut pe Viitorul în deplasare cu 2-1.