Hagi, Moldovan, Vlădoiu, Prodan și Belodedici vor juca în deschiderea finalelor Cupei MEC

Publicat: 04 04. 2013, 13:53
Actualizat: 22 08. 2013, 23:54

Dintre parlamentari și-au anunțat prezența, printre alții, Mihai Sturzu, Mihai Stănișoară, Lucian Bode și Constantin Stroe, în timp ce selecționata jurnaliștilor, campioana olimpică en-titre la Beirut, se pregătește pentru ediția din acest an a Olimpiadei Internaționale Media din Martinica.

Finalele Cupei Ministerului Educației și Cercetării sunt programate de la ora 15.30 după următorul program: băieți: Colegiul Național „Benjamin Franklin” București – Colegiul Tehnic Auto Craiova, iar la fete: Școala Generală „Ion Agârbiceanu” Cluj – Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Bacău. Echipele învingătoare din finalele Cupei MEC, atât de la băieți, cât și de la fete vor reprezenta România la Campionatul Mondial Școlar de Fotbal, competiție organizată de către Federația Internațională a Sportului Școlar, care va avea loc la Bordeaux (Franța), în perioada 14-22 aprilie. Echipa de băieți va evolua în grupa C, alături de Africa de Sud, Brazilia, Grecia, Belgia și Ungaria, iar fetele vor evolua în grupa B, alături de Danemarca, India și Belgia.

La debutul competiției, soprana Daniela Vlădescu va intona imnul României, în timp ce miniștrii Remus Pricopie (MEC) și Nicolae Bănicioiu (MTS) vor vorbi în dechiderea acțiunii de vineri de la stadionul „Dinamo”.