Helmuth Duckadam, pe masa de operații. Intervenție chirurgicală complicată pentru eroul de la Sevilla

Publicat: 22 02. 2018, 12:45

Pentru prima dată după multă vreme, Duckadam nu va însoți delegația FCSB la un meci din europa. fostul mare portar al roș albaștrilor nu a mers la Roma ci la spitalul Floreasca, acolo unde a făcut ultimele investigații la genunchiul stâng, cel la care va fi operat.

„Nu am mers la Roma pentru că am o problemă medicală. Ce-i drept o am de mai multă vreme, dar abia acum mi-am făcut curaj să o abordez. Practic, trebuie să fac o protezare la genunchiul stâng și trebuie să finalizez analizele pentru intervenția chirurgicală. Fac un transfer de genunchi, îmi pun altul: în locul celui natural, voi avea unul din titan. Glumind un pic, aș putea spune că-i crește și valoarea. Refacerea va fi cea mai complicată, dar acum am prins puțin curaj. Sper să nu-l pierd.”, a declarat Helmuth Duckadam la ProSport Live.

Helmuth Duckadam nu este la prima intervenție chirurgicală. Până acum a suferit 7 operații. Una dintre ele este tot la genunchiul stâng, însă cea mai dificilă a fost cea de la braț, din urmă cu 6 ani, fără de care ar fi riscat să-și piardă mâna