Horia Tecău, după victoria din Spania: Valencia ne-a oferit al optulea titlu din acest an. Gracias! Urmează Paris

Publicat: 26 10. 2014, 20:47

„Valencia ne-a oferit al optulea titlu din acest an. Gracias! Urmează Paris”, a scris Tecău.

Tecău a declarat, după finala de la Valencia, că la acest turneu el și colegul său au profitat de faptul că alți capi de serie au fost eliminați rapid. „A fost un tablou dificil la începutul turneului. Am profitat de faptul că unii capi de serie au fost eliminați repede, însă am avut meciuri dificile. Am câștigat titlul și suntem foarte bucuroși”, a spus Horia Tecău, conform atpworldtour.com.

Jean-Julien Rojer consideră că face echipă bună cu Tecău. „Colaborăm bine și facem echipă bună. Ne prezentăm bine împreună la meciuri, la antrenamente și în afara terenului. Formarea unei echipe puternice implică multe detalii. Ne antrenăm mult și muncim mult. Vorbim despre meciurile noastre și despre cum ne putem îmbunătăți prestațiile. Acest lucru ne-a ajutat să ajungem departe în acest an”, a precizat Rojer.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, a câștigat, duminică, proba de dublu din cadrul turneului de la Valencia (Spania), dotat cu premii în valoare totală de 1.496.095 de euro.

Tecău și Rojer au învins, în finală, cu scorul de 6-4, 6-2, după o oră și patru minute, cuplul Kevin Anderson/Jeremy Chardy (Africa de Sud/Franța).

Pentru succesul obținut la Valencia, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor primi 500 de puncte în clasamentul de dublu și 115.300 de euro.

Tecău și Rojer au câștigat al optulea trofeu în acest an. Ei s-au mai impus la Shenzhen, Washington, s-Hertogenbosch, București, Casablanca, Zagreb și Beijing și au mai jucat o finală, la Rotterdam.

Perechea româno-olandeză are mari șanse să evolueze la Turneul Campionilor de la Londra.